Fasadearbeid på vegger og gulv

Resultater som varer

Våre tjenester:

Innvendig maling

Skal du male soverommet, renovere et vitrineskap, eller kanskje gi stuen nytt liv? Vi gjør gjerne jobben for deg, og kan rådføre deg innen både fargevalg og type maling. Våre malere arbeider forsiktig og nøyaktig, slik at du unngår malingsflekker og rot på andre gjenstander.

Utvendig maling

På tide å friske opp fargen på husveggen eller garasjen? Hordaland er et værhardt område som sliter på husmalingen. Vi vet hva som skal til for å oppnå et robust resultat som tilfredsstiller krav til både utseende og klima.

Sprøytemaling

Sprøytemaling egner seg best ved maling av store overflater, som for eksempel husets yttervegger eller en garasjevegg. Dette er en malingsteknikk som krever kompetanse for å unngå tilgrising. Vi har kunnskapen som kreves!

Tapetsering

Skal du pusse opp hjemme og ønsker å pryde veggene med en ny, flott tapet? Vi gir deg gjerne våre profesjonelle råd til valg av farger, mønster og materiale. Vi har lang erfaring med tapetsering, og vet nøyaktig hva som kreves for et flott resultat.

Gulvlegging

Å legge gulv er en krevende oppgave. For å oppnå et godt resultat er man avhengig av at underlaget er jevnt, fuktfritt og rent. La våre erfarne gulvleggere gjøre jobben for deg, så er du sikret et resultat du har glede av i lang tid!

Gulvbelegg

Fristet til å skifte gulvbelegg? Vi har bred kunnskap om ulike typer gulvbelegg, som vinyl, fliser, parkett, laminat og våtromsbelegg. Vi hjelper deg å finne løsningen som passer best for ditt bruk.

Tepper

Et gulvteppe kan gjøre et rom mer lunt, varmt og koselig. Vi har levert mange teppeløsninger for både privatpersoner og bedrifter. Spør oss gjerne om våre råd!

Ønsker du å motta et pristilbud på jobben du vil ha utført?


Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat. I enkelte tilfeller kan vi gi pristilbud på forhånd – om ikke kommer vi gjerne til deg på en gratis befaring!

Be om pristilbud